24.01.2008 22:27:14

Children of Bodom

children of bodom

Children of Bodom je finská

Melodic Death

metalová kapela z města Espoo.

Kapela byla založena v roce 1993 pod jménem IneartheD, ale později si na návrh nahrávací společnosti změnila jméno na Children of Bodom, odvozené z proslulých "bodomských vražd", které se udály u jezera Bodom v Espoo v roce 1960.

Tématem skladeb je většinou právě jezero Bodom, dále smrt a problémy v osobních vztazích. Zpěvák Alexi Laiho užívá chraplavě křičícího vokálu s často k nepoznání zkomolenými slovy, pročež je často považován za zpěváka s velmi špatnou anglickou výslovností, ačkoli ve skutečnosti mluví anglicky téměř plynně.
Children Of Bodom - Blooddrunk
(více)

24.01.2008 22:25:21

Novinky:

Nove CD Blooddrunk vychazi 7.dubna 2008

Blooddrunk

  1. Hellhounds On My Trail
  2. Blooddrunk
  3. LoBodomy
  4. One Day You Will Cry
  5. Smile Pretty For The Devil
  6. Tie My Rope
  7. Done With Everything, Die For Nothing
  8. Banned From Heaven
  9. Roadkill Morning



Datum vydání:

09.04.2008 Finsko & Japonsko

11.04.2008 Nemecko

14.04.2008 Evropa

15.04.2008 USA

Videoklipy : Blooddrunk, Hellhounds On My Trail

Singly : Blooddrunk

celkový čas : 36:51

(více)

24.01.2008 22:16:16

Staly spravcove:

Spravci:

DS:Dracice1331,
king
(více)

24.01.2008 22:13:54

Pravidla místnosti:

Pravidla:
1.Při vstupu do místnosti slušně pozdravte.

2.V místnosti neuvítáme nadávky. Pokud se objeví, bude za ně kick.

3..Chovejte se u nás slušně, povídejte o COB- jak je libo.

4.Do místnosti Children of Bodom nám netahejte techno apod. COB je metalová skupina!
5.Za urážení správce vás čeká okamžitý vyhazov.
a natož urazeni COB....


Dekujem za schovivavost..


Children Of Bodom
(více)

23.01.2008 11:22:49

jezero Bodom - Bodomské vraždy

http://czech-hate-crew.ic.cz/indexcrew.php?stranka=bodom4
vice

Bodomské vraždy, nechvalně proslulá trojnásobná vražda, se udála v jižním Finsku v roce 1960 u jezera Bodom ve městě Espoo, asi 22 km západně od Helsinek. V noci 4. června 1960 tábořili čtyři mladí lidé na břehu jezera, když neznámý vrah tři z nich zabil nožem a čtvrtého zranil. Jediný přeživší, Nils Gustafsson, poté žil normálním životem až do roku 2004, kdy se stal sám po čtyřiačtyřiceti letech podezřelým. V říjnu 2005 byl pak okresním soudem s konečnou platností osvobozen. Bodomské vraždy byly a jsou velmi diskutovaným tématem ve finských médiích a v případě, že se objeví nová informace nebo teorie, dostávají se obvykle opět na první stránky novin. Oběti

Maila Irmeli Björklund, 15 let
Anja Tuulikki Mäki, 15 let
Seppo Antero Boisman, 18 let
Nils Gustafsson, tehdy 18 let, jediný přeživší, roku 2004 zatčen, propuštěn 2005. Shledán nevinným.
(Ilustrativni obrazek )

Malo Ššsko jezero
(více)

23.01.2008 11:22:21

Historie

(více)

23.01.2008 11:19:29

Koncerty

PART2 guardo - koncert live canon s5 is children of bodom

(více)

22.01.2008 23:11:34

Diskografie

* The Carpenter - split, 1997
* Children of Bodom - split, 1997
* Something Wild, 1997
* Downfall - singl, 1998
* Hatebreeder, 1999
* Tokyo Warhearts - live, 1999
* Hate Me - singl, 2000
* Follow The Reaper, 2000
* You're Better Off Dead - singl, 2002
* Hate Crew Deathroll, 2003
* Needled 24/7 - singl, 2003
* Bestbreeder from 1997 to 2000 - best of/kompilace, 2003
* Thrashed, Lost & Strungout - singl, 2004
* Thrashed, Lost & Strungout - EP, 2004
* Thrashed, Lost & Strungout - DVD, 2004
* In Your Face - singl, 2005
* Are You Dead Yet?, 2005
* In Your Face - DVD, 2005
* Chaos Ridden Years - Stockholm Knockout Live - live, 2006
* Chaos Ridden Years - Stockholm Knockout Live - DVD, 2006
Blooddrunk, 2008
Children of Decadence


(více)

22.01.2008 23:10:49

Bývalí členové

* Alexander Kuoppala - kytara, 1993-2003
* Erna Siikavirta - klávesy (na turné)
* Kimberly Goss - klávesy (na turné)

22.01.2008 23:03:45

Současná sestava

* Alexi Laiho - vokály, kytara

* Roope Latvala - rytmická kytara

* Janne Warman - klávesy

* Henkka T. Blacksmith - baskytara

* Jaska W. Raatikainen - bicí


Children of Bodom

(více)

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se